Stensunda Musik & Kulturförening

Musik Teater Hantverk & Kultur

Kulturen är livsviktig!

Vi gillar kultur och är övertygade om att kulturen är livsviktig, det kan vara musik, film, poesi, teater, konst och hantverk. Vi försöker få saker att hända i det lilla formatet som en festival eller en konstutställning. Du kan höra av dig med tips och idéer om vad du tycker vi borde göra.

Vi gillar musik!

Vi gillar musik & kultur, alla har vi deltagit i lite olika kultursammanhang genom åren.

Stensunda Musik & Kulturförening är en mötesplats för musik och alternativa kulturyttringar.

Teatergruppen jobbar på!

Teatergruppen utvecklas med "projektet" som är en jätterolig och berikande teaterkurs. Ledare är HildeMarie Farstad från teater OLand. Vi spelar teaterstycket Stafettläkarna på Storbrunn i november.

Studieresa till Dublin

Uppladdning inför den Irländska aftonen. Vi åkte till Dublin och hämtade inspiration.

Stan är packad med pubar, de flesta med levande musik – musikälskare som vi njöt av irländsk folkmusik, bra popmusik (mycket U2), 60-talsmusik, jazz, gospel och mycket mera.

Så började det hela

Vi var några vänner som tyckte att vi behövde en mötesplats för musik och alternativa kulturyttringar i närområdet. I slutet på februari 2016 var föreningen ett faktum.

Så här blir du medlem!

Medlemskap 1 år 100:- (kalenderår)

Familjemedlemsskap också 100:- .

Betala in avgiften på Bankgiro eller Swish uppge namn och födelsedata.

Bankgiro: 5126-9348

Swish: 123-3159449

Skicka uppgifter till Kerstin på [email protected] eller använd kontaktformuläret på Kontaktsidan. Kan du av någon anledning inte skicka via webben så går det bra att ringa på 070-4244478.

Dessa uppgifter behöver vi.

Namn, adress, när du är född år månad och dag, telefon och e-mail.

Studieresa till Prag.

Vi gjorde en Studieresa under hösten 2016. Besök i några av Prags många musikklubbar och konsertlokaler. Vi lyssnade på allt mellan Klassiskt och Bluegrass. Mycket trevligt och roligt.

Vår grundidé

Stensunda Musik & Kulturförening är en ideell partipolitisk neutral och religiöst obunden sammanslutning. Föreningens grundidé är att verka för ett rikt kulturliv för ALLA.

0